Hlavní obsah

Plzeňský soupeř Astra Giurgiu po čtyřech zápasech v lize vyhrál

Bukurešť

Fotbalisté Astry Giurgiu ukončili v rumunské lize čtyřzápasové čekání na výhru. Jeden ze soupeřů Viktorie Plzeň ve skupině Evropské ligy dnes v 9. kole zvítězil 2:0 na hřišti Targu Mures a v neúplné tabulce se posunul na desáté místo.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Plzeňský obránce Tomáš Hořava (vlevo) brání Juana Jesuse z AS Řím. Ilustrační snímek.

Článek

Hráči Astry se v utkání prosadili v závěru poločasů. V první nastavené minutě úvodní půle skóroval Denis Alibec a v třetí minutě po vypršení řádné hrací doby pečetil vítězství střídající Daniel Florea.

Tým, který se s Plzní střetne poprvé na západě Čech 20. října, odehrál duel v sestavě: Lung - Sapunaru, Alves, Fabricio, Maranhao - Mansaly (85. Seto), Lovin - Moise, Budescu (75. Nicoara), Teixeira - Alibec (88. Florea).

Tým Beer Ševy ani napodruhé neporazil Maccabi Haifu

Hapoelu Beer Ševa v týdnu po nečekaném vítězství na hřišti Interu Milán nedokázal ani podruhé porazit tým Maccabi Haifa. Po pondělní ligové porážce 1:2 dnes izraelští mistři se stejným soupeřem remizovali 2:2 v úvodním čtvrtfinále domácího poháru. Hapoel 20. října přivítá v Evropské lize pražskou Spartu.

Trenér Beer Ševy Barak Bakhar nasadil do utkání základní sestavu plnou náhradníků ve složení: Hajmov - Ohajon, Bitton, Taha, Korhut - Brown, Gordana, Gamon, Šabtaj - Sahar, Ohana. Branky Hapoelu vstřelili Mihály Korhut a Roei Gordana.

Reklama

Související témata: