Hlavní obsah

Vztek lomcoval brankářem. S podavačem míčů si to vyřídil po svém

Antverpy

S jeho týmem už bylo zle, těžce nesl nepříznivý stav 0:2 a ještě ke všemu ho zlobil domácí podavač míčů. Gólman belgického celku AFC Tubize přestřelil... Ostře atakoval mladíka za vlastní brankou. Stal se také hned terčem zloby fotbalistů Royalu Antverpy. Sudí do všeho přiletěl se žlutou kartou a zabránil ještě větší vřavě.

Brankář v Belgii zuřil

 
Článek

Občas takové situace nastanou, tahanice kolem míče v posledních sekundách, kdy jeden tým dohání manko, nejsou tak úplně řídké. V utkání druhé nejvyšší belgické soutěže běžela 89. minuta, když brankář Quentin Beunardeau čekal svižnější reakci podavače. Ten nepospíchal. Jenže ani nebylo třeba, další balón už směřoval na hrací plochu. Ovšem z druhé strany. Gólmana ovšem liknavý podavač vytočil a míč, který vylovil od reklamních panelů, hodil mládencovi směrem na hlavu.

Zjevně mínil, že si z něj domácí dorostenec drze dělá legraci. Útok vzbudil reakci publika i domácích hráčů, kteří se přidali na obranu trefeného chlapce. Dvaadvacetiletý francouzský gólman vyvázl se žlutým napomenutím. Prohře jeho tým nakonec neunikl.

Antverpy jsou v tabulce třetí, Tubize patří šestá pozice.

Reklama

Související témata: