Hlavní obsah

Neymar možná nenastoupí za PSG ani o víkendu

Paříž

Brazilský fotbalista Neymar se možná v dresu Paris St. Germain ještě nepředstaví ani v nedělním utkání druhého kola francouzské ligy. Její představitelé totiž stále nedostali ze Španělska potřebné potvrzení, aby mohli pětadvacetiletému útočníkovi udělit povolení ke startu.

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Neymar v dresu PSG.

Článek

Neymar minulý týden přestoupil za astronomických 222 milionů eur z Barcelony a doufal, že by mohl za PSG nastoupit už v sobotním úvodním ligovém kole proti Amiens. Debutu se však nedočkal, protože francouzská liga neobdržela mezinárodní přestupní certifikát. Kapitán brazilské reprezentace tak po slavnostním přivítání v Parku princů sledoval výhru svého nového týmu 2:0 jen z tribuny.

Očekávalo se tedy, že se hvězdný Neymar představí tuto neděli v Guingampu, ale i nad tímto startem zatím visí otazník. Francouzská liga totiž stále postrádá potřebný dokument od španělské federace. Podle spekulací médií celý proces zdržuje Barcelona, jež prý stále nemá na účtu kompletní částku 222 milionů eur, stanovenou ve výstupní klauzuli Neymarovy smlouvy.

Reklama

Související témata: