Hlavní obsah

Nešťastník nevídaně zazdil tutovku! A přišla pohroma

Amsterdam

Na jednoho z největších smolařů uplynulého víkendu ve fotbalových soutěžích může směle kandidovat jistý Dennis van Duinen. Hráč Harkemase Boys v utkání čtvrté nejvyšší divize v Nizozemsku proti celku Capelle neproměnil vyloženou šanci - nikým neobtěžován přestřelil zblízka prázdnou branku. A zřejmě tím urazil fotbalového Boha, protože přišel trest!

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Neskutečná minela v nižší nizozemské soutěžiVideo: Harkemase Boys, sntv

 
Článek

Van Duinen si v utkání dvou celků ze středu tabulky za stavu 2:0 rychle zpracoval přihrávku, prodral se přes bránícího hráče a s trochou štěstí si poradil i s vyběhnuvším brankářem. Všichni očekávali nevyhnutelné - střelu do odkryté branky a zvýšení náskoku. Jenže, ouha!

Místo pohodlného zakončení Van Duinen míč prudce nakopl a ten přelétl přes břevno. Nešťastník se ihned chytil za hlavu a dusil v sobě zklamání, ovšem k tomu nejhoršímu se teprve schylovalo. Soupeře totiž jako by nevídaná minela nakopla a pustil se do díla. A výsledek?

Harkemase Boys nakonec dvougólové vedení ztratili a zápas prohráli 2:3. Rozhodující gól dostali v 6. minutě nastaveného času.

Reklama

Související témata: