Hlavní obsah

Levačka kanonýra z Hulína ovládla třetí květnový víkend Gólu snů

Praha

Po týdnu hlasování známe vítěze ankety Gól snů za třetí květnový víkend. Nejvíc hlasů nasbírala parádní trefa Michala Šroma ze Spartaku Hulín. Jeho branka z utkání MSFL na hřišti Velkého Meziříčí postupuje do soutěže o nejhezčí gól května. Šromova trefa se líbila bezmála 36 procentům hlasujících v anketě Sport.cz.

Michal Šrom

 
Článek

Michal Šrom má za sebou i jeden start v nejvyšší soutěži v dresu Zlína. Převážnou část kariéry strávil ve druhé lize. Už tři sezóny ale devětadvacetiletý útočník střílí góly v třetiligovém Spartaku Hulín v MSFL. Jeho parádní a přesně umístěna rána levačkou z pravé strany dostala Hulín do vedení 2:1, k vítězství ale nakonec nestačila. Zápas skončil remízou 2:2.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů od ČFL po krajské přebory na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Už v pondělí se všichni příznivci velkých okamžiků z „pralesních" soutěží mohou těšit na nominaci další šestice povedených branek za čtvrtý hrací květnový víkend.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín