Hlavní obsah

Přímé kopy, bodlo, skluz do silvestrovských kuriozit... Která lahůdka je nejhezčí?

Praha

Sezóna nabrala patřičné tempo a hitparáda přináší jednu lahůdku za druhou. Populární anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu pokračuje druhou srpnovou nabídkou. K vidění jsou dva precizní přímé kopy, ale také klasické bodlo, neuvěřitelně účinný skluz na brankáře, bomba z dálky nebo zakončení po individuální akci.

Aleš MelechovskýVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Mário Hlivjak

Daniel Keprt

Marian Geňo

Muamer Mešič

David Maršán

Vítězem ankety za první srpnový víkend se stal Patrik Simon z FK Náchod.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. srpnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Aleš Melechovský (Viktoria Jirny) - V ČFL se zrodil gól do silvestrovských kuriozit. Nejlepší střelec minulé sezóny atakoval brankáře Ústí nad Orlicí tak účinně, že než gólman stačil míč odkopnout, poslal ho skluzem do brány...
Mário Hlivjak (FK Hvězda Cheb) - Karlovarský krajský přebor ozářil kousek velmi jednoduchý, ale proklatě účinný. Střelec se před vápnem s míčem otočil a pak ho bodlem poslal nechytatelně na místo určení.
Daniel Keprt (SK Olympia Ráječko) - Jihomoravský krajský přebor nabízí další lahůdku. Přímý kop, který věrně ilustruje otřepané klišé Vymetl brankáři všechny pavučiny... Autorem je příznivec Interu Milán.
Marian Geňo (1. FC Karlovy Vary) - Osvědčený kanonýr se v divizi A znovu předvedl. Obránce hájící svůj prostor pro něj nebyl žádný problém. Klamavý pohyb tělem, brazilská klička a přesné zakončení k tyči!
Muamer Mešič (FC Chomutov) - Paráda z divize B. Všichni čekali, že centr z přímého kopu poletí do šestnáctky. Jenže legionář z Bosny a Hercegoviny zaskočil gólmana střelou rovnou do šibenice.
David Maršán (SK Jankov) - Jeho tým sice na Aritmě v divizi A prohrál, záložník ovšem mohl být se svým vrcholným kouskem spokojený. Fanoušek Bayernu Mnichov poslal balon zdálky od břevna do brány.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. srpnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Aleš Melechovský (Viktoria Jirny)
4,7 %
Mário Hlivjak (FK Hvězda Cheb)
3,4 %
Daniel Keprt (SK Olympia Ráječko)
40 %
Marian Geňo (1. FC Karlovy Vary)
4,4 %
Muamer Mešič (FC Chomutov)
36,6 %
David Maršán (SK Jankov)
10,9 %
Celkem hlasovalo 2662 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín