Hlavní obsah

Dělovka fanouška Interu Milán zastínila konkurenci. Tohle je druhý Gól snů

Bodlo ani skluz. U fanoušků hlasujících v soutěži o Gól snů druhého srpnového víkendu nové sezóny v nižších soutěžích to vyhrála dělovka do šibenice. O tu se postaral Daniel Keprt z SK Olympia Ráječko a viděl ji Jihomoravský krajský přebor.

Daniel KeprtVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Taková paráda, kdy střelec z přímého kopu pošle míč do šibenice, zaslouží potlesk na jakékoliv úrovni. Keprt, který je fanouškem slavného Interu Milán, pomohl výstavní ránou k výhře 6:0 nad Moravskou Slavií Brno. Pro jeho branku hlasovalo skoro čtyřicet procent čtenářů (přesně 39,8 % hlasů). Druhý v pořadí byl Muamer Mešič z FC Chomutov, když nasbíral 36,9 procenta hlasů.

Keprt se stal druhým vítězem ankety po letní pauze. Další bude znám opět za týden. V pondělí nabídneme novou šestici, která bude usilovat o vaše hlasy.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů od ČFL po krajské přebory na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů

Reklama

Související témata: