Hlavní obsah

Reprezentanti, takhle se to dělá! Dělovka, akrobatická rána přes hlavu i rybička!

Česká reprezentace při kvalifikaci v Severním Irsku pořádně nevypálila na branku. Recept, jak se to dělá, by si možná mohli vzít borci z nároďáku v nižších soutěžích. První zářijový víkend totiž nabídl řadu parádních tref, za které by se nemuseli stydět ani hráči Jarolímova výběru. A že je z čeho vybírat, pumelice z dálky, rána přes hlavu nebo gól rybičkou? To všechno byla podívaná pro fajnšmekry.

Jan Vavrinec Video: Fortuna Gól snů

 
Článek

Martin Čenovský

Petr Listopad

Josef Petlička

Lukáš Křeček

Jan Krejčí

Vítězem ankety za poslední srpnový víkend se stal Tomáš Sodomka z divizního AFK Tišnov.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 1. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jan Vavrinec (Baník Modlany) - Devětadvacetiletý teplický odchovanec se nádherně položil do centu z pravé strany a uklidil míč k tyči. Brankáře proměnil ve statistu a mohl poslouchat jásot nadšených fanoušků.
Martin Čenovský (FK Jaroměř) - Je mu čtyřiadvacet a patří mezi sváteční střelce. Šestá trefa za posledních 65 utkání ale ukázala, že umí vstřelit parádní gól. Po rohu se trefil nádherně přes hlavu. To byla paráda!
Petr Listopad (SK SIKO Čimelice) - I když je teprve září, v Nové Včelnici už dal o sobě vědět čimelický bombarďák Listopad. A na tuhle parádu se bude hodně dlouho vzpomínat. Dělovka z pětatřiceti metrů se zastavila až v síti, brankář se po míči sápal marně.
Josef Petlička (SS Ostrá) - Fotbalovým povoláním je Josef Petlička útočník, ale před pár lety na halovém turnaji získal i ocenění pro nejlepšího brankáře. Role kanonýra mu sedí víc. Když mu spoluhráč předložil dloubáčkem míč na penaltu, byla z toho krásná trefa.
Lukáš Křeček (Viktorie Jirny) - Dvojnásobný vítěz ČFL nastoupil při utkání ve Štěchovicích bez klasického útočníka. Jak je vidět, góly v téhle Viktorce umějí střílet parádní i ostatní hráči. Křečkova rána pravačkou pod břevno byla opravdu výstavní.
Jan Krejčí (MFK Vyškov) - Šestadvacetiletý obránce poslal svůj tým do vedení v utkání s Kroměříží v MSFL parádní rybičkou. Když přilétl centr na malé vápno, fotbalista neváhal a vrhl se po míči, byla z toho nechytatelná hlavička.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 1. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jan Vavrinec (Baník Modlany)
17,2 %
Martin Čenovský (FK Jaroměř)
13 %
Petr Listopad (SK SIKO Čimelice)
49,5 %
Josef Petlička (SS Ostrá)
7,5 %
Lukáš Křeček (Viktorie Jirny)
7,5 %
Jan Krejčí (MFK Vyškov)
5,3 %
Celkem hlasovalo 2689 čtenářů.

Reklama