Hlavní obsah

Benzema si zlomil ruku a rozšířil marodku Realu

Madrid

Karim Benzema si v nedělním utkání španělské ligy s Betisem Sevilla zlomil ruku a bude fotbalistům Realu Madrid nějaký čas chybět. Pokračují tak zdravotní trable královského celku, který vedle francouzského útočníka už postrádá Garetha Balea, Toniho Kroose, Marca Asensia, Mariana Diaze a brankáře Thibauta Courtoise.

Foto: Juan Medina, Reuters

Karim Benzema si v nedělním utkání španělské ligy s Betisem Sevilla zlomil ruku a bude fotbalistům Realu Madrid nějaký čas chybět.

Článek

Benzema je s 12 góly nejlepší střelec Realu v sezoně. Proti Betisu v závěru poločasu upadl a dobíhající protihráč mu neúmyslně ruku přišlápl. V poločase musel Benzema vystřídat. "Měl velké bolesti," řekl trenér Santiago Solari.

Do hry musel jednadvacetiletý hráč rezervního týmu Cristo González a připsal si premiérový start za první tým Realu. Madridský celek už má do útoku k dispozici jen osmnáctiletého Brazilce Juniora Viniciuse.

Dvaadvacetiletý Vallejo opustil dnešní trénink v slzách poté, co si zranil zadní stehenní sval. Španělský stoper utrpěl už čtvrté zranění v sezoně, v níž dosud odehrál jen dva zápasy.

Reklama

Související témata: