Hlavní obsah

Fanoušci Barcelony si vychutnávají Ramosovo ponížení. Odjel do Madridu, posmívají se

Barcelona/Praha

Velcí fotbaloví rivalové Barcelona a Real Madrid se ve středečním duelu pohárového semifinále rozešli smírně 1:1, někteří fanoušci Barcy si však přesto našli moment, který oslavují jako vítězství.

Foto: Albert Gea, Reuters

Barcelonský Lionel Messi a kapitán realu Madrid Sergio Ramos po semifinále poháru.

Článek

Není žádným tajemstvím, že kapitán madridského týmu Sergio Ramos není kvůli ostré až zákeřné hře mimo řady příznivců Realu zrovna oblíbeným hráčem. Své o jeho manýrech ví třeba i plzeňský Milan Havel, jemuž Ramos v Lize mistrů zlomil nos.

Není tedy divu, že barcelonské fanoušky mimořádně potěšil moment z pohárového El Clásica, kdy si řízného zadáka Realu parádně vychutnal Nelson Semedo.

Portugalec ve sprintu šestnáctkou přesvědčil dotírajícího Ramose, že bude centrovat před bránu. Kapitán Realu vsadil vše na jednu kartu a plnou silou se vrhl do skluzu. Semedo ho však převezl elegantní zasekávačkou a soupeře nechal odklouzat k reklamnímu panelu.

I když z jeho následné akce nic nevzniklo, barcelonští příznivci byli u vytržení. A nejen na stadionu, ale na sociálních sítích, kde se předháněli v superlativech. „Semedo poslal Ramose do Madridu," napsal například jeden z nich na Twitter.

Reklama

Související témata: