Hlavní obsah

Šílený konec! Z hvězdy se ve slavném klubu stal totální outsider

Madrid/Praha

Propadák. Z hvězdy týmu je totální outsider. Real Madrid se podle španělských médií hodlá zbavit v letní pauze Garetha Balea. Přestup nebo třeba hostování, Bílý balet bere cokoliv, hlavně ať je prý Velšan pryč. Zbývá maličkost, bude mít někdo o fotbalistu zájem?

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Fotbalista Gareth Bale v akci v dresu Realu Madrid. Média ve Španělsku informují o tom, že by se slavný klub hráče rád v létě zbavil.

Článek

Šéfové klubu ze San Bernabéu si od Balea hodně slibovali, zvláště po odchodu Cristiana Ronalda, jenže Velšanovi se nepovedlo představy naplnit. A tak se z fotbalisty s velkou budoucností v bílém dresu stala nepopulární postava, na niž fanoušci pískají. Vypadá to, že Velšan už může stříhat metr, jeho dny v Realu se zdají být pomalu sečteny.

Slavný španělský klub by si ideálně představoval, že o hráče bude zájem u konkurence, která Balea koupí, a ještě vysází tučné odstupné. Jenže tohle nejspíš neklapne. O bývalou hvězdu Tottenhamu není zájem, proto list Marca přišel s odhalením, že už by se Real nebránil ani uvolnění Balea formou hostování. V tomto případě hatí naděje Velšanův vysoký plat a také dlouhý výčet jeho zranění od roku 2013, kdy do Madridu přišel.

Foto: Daniel Tejedor, ČTK/AP

Po odchodu Cristiana Ronalda z fotbalového Realu Madrid se čekalo, že se do pozice hlavní hvězdy může pasovat Gareth Bale. Nestalo se.

Zdá se, že se z hvězdy Bílého baletu proměnil Bale v totálního outsidera. Ještě vše umocňuje snaha Realu koupit v létě Edena Hazarda z Chelsea. Už to tak vypadá, že pro devětadvacetiletého Balea nebude ve slavném klubu od léta místo. Nic na tom nemění fakt, že se sám hráč v minulosti vyjádřil, že nehodlá z Realu nikam utíkat.

Bale si zahrál posledních dvacet minut v nedělním utkání Realu s Bilbaem, fanoušci na hráče pískali. Trenér Zinédine Zidane ale svého kroku nelituje. „Chtěl jsem ho vidět na hřišti. Reakce fanoušků nebyla příjemná," uznal kouč Realu.

Reklama

Související témata: