Hlavní obsah

Zdrcený Messi. Barcelonská hvězda dostala nečekanou podpásovku

Pořádná podpásovka. Barcelonská hvězda Lionel Messi se sbírá z pořádného šoku. Nemůže za něj žádný z věhlasných soupeřů, šíleného překvapení se dočkal na domácí půdě v rodinném kruhu. Když si totiž šel zakopat se svým tříletým synem Mateem, dočkal se nemilého překvapení. „Jsem z Liverpoolu a porazím tě," křičelo nadšeně dítko. Messi se přitom snaží zapomenout na potupné vyřazení Barcelony v letošní Lize mistrů na Anfieldu, klučík ale slavného otce zrovna nešetřil.

Foto: Jon Nazca, Reuters

Barcelonský Lionel Messi se dočkal nemilého překvapení.

Článek

Čekalo by se, že když je táta Messi modlou týmu z Camp Nou, nevezme na sebe malý Mateo triko od některého z rivalů. Jenže opak je pravdou a těžko říct, jak se s tím hvězdný Argentinec vyrovnává. „Mateo miluje fotbal a nosí všechny dresy," přiznal jeden z nejlepších fotbalistů světa v rozhovoru pro TyC Sports.

„Je pravda, že když jsme si naposledy doma spolu kopali, tak řekl, že je z Liverpoolu a že mě porazí. To samé udělal po finále španělského poháru s Valencií. Ta vás porazila, jsem z Valencie, křičel na mě," vypráví známý fotbalista, čím ho malý synek dostane zaručeně do úzkých.

Sestřih 2. semifinále Ligy mistrů Liverpool - BarcelonaVideo: O2 TV Sport

A co teprve starší Thiago, ten tátu taky zrovna nešetří. I když Barcelona za poslední dekádu posbírala mnoho trofejí, tak synek podle všeho drží palce Realu Madrid.

Barcelonská hvězda tak má jedinou šanci, jak zase získat doma převahu. Musí příště se svými parťáky z katalánského velkoklubu vyhrát Ligu mistrů, pak bude mít na domácí půdě klid. A synové by si chvíli mohli hrát i na tátu.

Reklama

Související témata: