Hlavní obsah

Bílý balet se navlékne do zlata. Nové dresy prezentuje i nechtěná hvězda

Madrid

Již delší dobu se spekuluje, že se Bílý balet své nechtěné hvězdy zbaví. Také se však ví, že Gareth Bale s odchodem nespěchá. Nemusí to samozřejmě nic znamenat, velšská hvězda se nicméně zařadila mezi vybrané fotbalisty, kteří prezentují nové dresy pro příští sezonu. Real Madrid odhalil trika inspirovaná královskou korunou.

Nové dresy Realu Madrid

 
Článek

Stal se nechtěnou hvězdou. Jeho odchod si údajně přeje i kouč Zinédine Zidane. O to překvapivější je, že právě Gareth Bale se zařadil mezi hráče, kteří prezentují nové domácí dresy Realu Madrid pro sezonu 2019/20.

Novinkou jsou zlaté detaily, které našly inspiraci v královské koruně na klubovém znaku. Odráží se v nich bezkonkurenční úspěchy, jaké španělský velkoklub ve své historii vybojoval - rekordních 13 trofejí v Lize mistrů i 33 domácích titulů.

Foto: Sport.cz

Mezi borci Realu Madrid, kteří prezentují nové dresy, nechybí ani Gareth Bale (první zprava).

Dres od firmy Adidas spojuje minulost a budoucnost. Historie se odráží v signifikantní bílé barvě doplněné o zlatou odkazující na klubovou dominanci. Čistý a moderní design zase ztvárňuje hlad po úspěších, které klub nejen očekává, ale doslova vyžaduje.

Při návrhu designu našel výrobce inspiraci pro zlatou barvu v královské koruně, která je spojena s klubovým znakem od roku 1920, kdy od krále Alfonse XIII. získal královský titul. Korunu připomínají také zlaté kruhy, které se nacházejí nad lemy obou rukávů, i ikonická trojice pruhů na ramenou.

Foto: Sport.cz

Brankář Luca Zidane jako ze zlata...

V letošní sezoně skončil Real v domácí soutěži až třetí a v Lize mistrů vypadl již v osmifinále, takže neobhájil tři triumfy v řadě z minulých ročníků. V nových dresech tak bude mít co napravovat...

Reklama