Hlavní obsah

Tak to se Realu povedlo! Bílý balet vypálil rybník Barceloně a podepsal její talent

Real Madrid dál posiluje. Nejzvučnějším příchozím jménem samozřejmě stále zůstává Eden Hazard, nicméně i další noví hráči v bílém dresu stojí za povšimnutí. Třeba Takefusa Kubo, kterého Bílý balet získal z japonského FC Tokia. Mladík je totiž nejen talentovaný, ale tímto přestupem se Realu navíc povedl majstrštyk – získal hráče, který strávil 4 roky v mládežnickém týmu FC Barcelony.

Foto: Profimedia.cz

Nadějný japonský fotbalista Takefusa Kubo.

Článek

Spekuluje se přitom, že zájem o návrat svého bývalého hráče měla údajně i Barcelona. Získat ho chtěl prý také Manchester City nebo PSG. Jenže nadějného fotbalistu nakonec podepsal největší rival katalánského klubu – Real Madrid.

Kubo, který je považován za jeden z největších asijských fotbalových talentů současnosti, hraje na pozici ofenzivního záložníka. Teprve osmnáctiletý hráč je pro své technické dovednosti s balonem dokonce mnohými nazýván „japonský Messi".

Za sebou má mladý Japonec už i debut v reprezentačním áčku, ten si odbyl před pár dny 9. června proti Salvadoru. Pro začátek se připojí k týmu Castilla, který je v podstatě B týmem Realu Madrid.

Reklama