Hlavní obsah

Tak co bude s Balem? Zidane přišel s překvapivým prohlášením

Madrid/Praha

Už nějaký pátek se mluví o tom, že Gareth Bale opustí Real Madrid. Velšská hvězda už měla nakročeno k čínskému angažmá, z něj ale nakonec sešlo, protože Bílý balet odmítl svého hráče pustit zadarmo. Nic dalšího se od té doby neděje, dny plynou a přestupové období se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. A staronový manažer Realu Zinédine Zidane teď přišel s překvapivým prohlášením...

Foto: Sport.cz

Navzdory všem původním zprávám se nyní zdá, že Gareth Bale v Realu zůstane. (ilustrační foto)

Článek

Kolem Balea se poslední dobou kupí problémy, třeba po svém nedotaženém přesunu do Asie dokonce vůbec neojdel s týmem do Mnichova na přípravný turnaj Audi Cup. Teď se ale zdá, že pro zdánlivě odepisovaného útočníka se všechno v lepší obrací.

Bale totiž překvapivě nastoupil v základní sestavě Realu ve víkendovém utkání proti Celtě Vigo, které klub z Madridu ovládl 3:1. Během utkání byl vidět, a to v pozitivním slova smyslu - třeba, když Karimu Benzemovi přihrál na první branku duelu. A po zápase došlo na překvapivá slova.

„Zůstane," zaznělo z úst Zidana, který dodal, že zranění letní posily Edena Hazarda nemělo na start Velšana v základní sestavě vliv. „Byla to smůla, ale nezměnilo to plány, které jsme ohledně Balea v tomto zápase měli," cituje bývalého záložníka BBC Sport.

Foto: Juan Medina, Reuters

Manažer fotbalového Real Madrid Zinédine Zidane nyní překvapivě prohlásil, že Gareth Bale zůstane v Realu Madrid.

Jak to, že se Bale objevil v základní sestavě Realu, tak i slova Zidana o jeho setrvání v madridském celku, jsou pro mnohé fanoušky velkým překvapením. Zvlášť vzhledem k tomu, že ještě nedávno od francouzského manažera veřejnost slyšela, že by bylo nejlepší, kdyby Bale odešel. Teď je ale všechno jinak.

„Gareth i všichni ostatní tady projeví k tomuto dresu úctu, kterou si zaslouží," uzavřel Zidane.

Reklama