Hlavní obsah

Messi nedohrál zápas s Villarrealem kvůli nataženému svalu

Barcelona
Aktualizováno

Staronový nejlepší fotbalista světa Lionel Messi nedohrál úterní ligové utkání Barcelony proti Villarrealu kvůli nataženému svalu. Trenér katalánského celku Ernesto Valverde již po výhře 2:1 uvedl, že argentinský útočník měl problémy s přitahovačem a o poločase střídal spíše z preventivních důvodů. Klub večer povahu zranění potvrdil, aniž by odhadl dobu zotavení.

Foto: Albert Gea, Reuters

Antoine Griezmann a Lionel Messi slaví branku v síti Villarrealu

Článek

Dvaatřicetiletý Messi den poté, co byl v pondělí na galavečeru v Miláně pošesté vyhlášen nejlepším fotbalistou světa, nastoupil po vleklých problémech s lýtkem prvně v sezoně v základní sestavě. Po jeho rohu otevřel Antoine Griezmann skóre zápasu, ale po půl hodině byl Messi ošetřován, a i když první půli dokončil, do druhé části ho vystřídal Ousmane Dembélé.

"Je to jen menší problém v oblasti přitahovače. Nechtěli jsme nic riskovat, takže jsme ho raději stáhli," vysvětlil trenér Valverde. "Když se Messimu něco stane, vypadá to, že se celý svět zastaví," dodal kouč Barcelony, jež je jedním ze soupeřů Slavie v základní skupině Ligy mistrů.

Další zápas hrají úřadující španělští mistři v sobotu na hřišti Getafe.

Reklama

Související témata: