Hlavní obsah

Našla Barcelona nového Messiho? Mladík z rezervy zakončil své parádní sólo patičkou

Barcelona/Praha

To byla oku lahodící akce. Dvacetiletý záložník Barcelony B Álex Collado prokličkoval kolem několika hráčů rezervy Atlétika Levante během nedělního utkání nižší španělské soutěže. Mladý fotbalista své parádní sólo zakončil stylovou patičkou, která znamenala navýšení skóre na konečných 2:0 pro katalánský celek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dvacetiletý mladík Barcelony předvedl brilantní sólo zakončené patičkouVideo: sntv

 
Článek

Collado předvedl vynikající fotbalovou ekvilibristiku, když si doslova pohrál s obranou Atlétika Levante B v zápase ligy Segunda Division B.

Dvacetiletý fotbalista byl mládežnickým reprezentantem Španělska. V letošní sezoně si za béčko Barcelony zahrál 5 zápasů, v nichž nastřílel dvě branky a připsal si dvě asistence. Collado má s Barcelonou kontrakt do roku 2021.

Talentovaný Collado si na svou šanci v prvním týmu bude muset trpělivě počkat. Barcelona v minulém týdnu zvládla oba duely La Ligy, když na půdě Getafe v tomto ročníku konečně dokázala zvítězit venku.

Ve středu čeká svěřence Ernesta Valverdeho duel s Interem Milán na Camp Nou v druhém kole skupinové fáze Ligy mistrů. Podle posledních informací to vypadá, že by se do sestavy mohl vrátit zraněný Lionel Messi. Ve skupině F hraje katalánský celek krom zmiňovaného Interu ještě s Borussií Dortmund a s pražskou Slavií.

Reklama

Související témata: