Hlavní obsah

Fotbalový svět žasne! Ponižoval Messi na tréninku spoluhráče?

Barcelona

Buďte rádi, že hrajete se mnou v týmu. Argentinský fotbalový kouzelník Lionel Messi dal svým spoluhráčům v Barceloně pocítit, jak těžké je bránit šestinásobného držitele Zlatého míče. Na tréninku to rozbalil v plné parádě a parťáci se nestačili divit. Možná si museli připadat až poníženě, hvězdu totiž nedokázali zastavit.

Foto: Albert Gea, Reuters

Lionel Messi mohl být s výkonem svého týmu spokojen

Článek

Mluví se o tom pořád dokola. Messi je nejlepším hráčem na světě. Jeho kousky na zeleném pažitu vypadají neuvěřitelně. Když Argentinec s míčem kouzlí, všechno vypadá jednoduše a samozřejmě, jako by to byla úplně normální věc. Jenže není. Přesvědčili se o tom parťáci božského Lea z Camp Nou, což potvrzuje video, jež uniklo na sociální sítě.

Messi si na tréninku dělá pomalu vše, co si zamane. Parťáci mu baští kličky jednu za druhou, když se rozhodne vystřelit, míč končí neomylně v síti. A je jedno, jestli jde o ránu z dálky, nebo třeba lahůdkový lob z úhlu. Média si všímají toho, že protihráči vypadají poněkud frustrovaně a poníženě, jelikož i přes veškerou snahu neměli proti Argentinci nárok. Žasnout nad posledními kousky musejí i fanoušci po celém světě.

Reklama

Související témata: