Hlavní obsah

Plašilova Pamplona si připsala čtvrtou remízu z pěti zápasů

MADRID

Fotbalisté Pamplony se ani v pátém kole španělské ligy nedočkali premiérového vítězství v sezoně, v neděli uhráli na hřišti Numancie jen bezbrankovou remízu. Pamplona si tak připsala již čtvrtý nerozhodný výsledek. Český reprezentant Jaroslav Plašil v jejím dresu odehrál celé utkání.

Článek

Čelo tabulky znovu patří Valencii, která se po výhře 4:2 nad La Coruňou dostala o skóre před Villarreal. Valencia sice poprvé v sezoně doma prohrávala, když střelu téměř z nulového úhlu tečoval do vlastní branky obránce Moretti, ovšem Mata s Davidem Villou skóre otočili. Zisk tří bodů pak ještě stvrdili Joaquin a znovu kanonýr Villa, který se tak prosadil již pošesté v sezoně.

V překvapivě kvalitním startu do sezóny pokračuje podceňovaná Almería, která dnes slavila výhru 1:0 nad Huelvou. Branka padla až v poslední minutě z kopačky Negreda, který se prosadil ve chvíli, kdy soupeř již hrál bez dvou vyloučených hráčů.

V závěru o svých výhrách rozhodli i fotbalisté Getafe a Mallorky, kteří vítězné branky shodně zaznamenali tři minuty před koncem.

Španělská liga - 5. kolo:
Almería - Huelva 1:0 (90. Negredo), Bilbao - Getafe 0:1 (87. Casquero), Málaga - Valladolid 2:1 (34. Lolo, 56. Adrian - 65. Leon), Numancia - Pamplona 0:0, Santander - Mallorca 1:2 (23. Marcano - 45. Varela, 87. Webo), Valencia - La Coruňa 4:2 (49. a 82. Villa, 34. Mata, 69. Joaquin - 11. vlastní Moretti, 85. Lafita), Atlético Madrid - FC Sevilla 0:1 (21. Fabiano).

Reklama

Související témata: