Hlavní obsah

Tohle se povedlo! Pivo za každý gól od Messiho. Casillas může pařit do rána, a co Češi?

644 branek - neuvěřitelné číslo, kterým navíc argentinský fotbalista Lionel Messi pokořil rekord slavného Pelého. To se nedá obejít jen tak. Pivovarnický kolos Budweiser přišel s originálním nápadem a tak se pod Vánočním stromkem každého gólmana, kterého barcelonský štírek překonal, objevila za každou obdrženou branku, lahev prémiového piva.

Foto: Juan Medina, Reuters

Lionel Messi se může smát. Dosáhl rekordní mety 644 gólů a na základě toho teď Budweiser obdarovává gólmany, které pokořil.

Článek

Kdo by se mohl slušně opít - to je dlouholetá star Realu Madrid a španělské reprezentace Iker Casillas. Tomu dal argentinský kanonýr hned 17 branek a pokud se z mistra světa nestal během půlroční nečinnosti notorický piják, asi by mu to na jeden večer nestačilo.

Ještě "hůře" je na tom ex-valencijský brankář Diego Alves. Brazilec dostal dokonce 19 lahví zlatavého moku.

Někteří z gólmanů už se svým Vánočním darem stihli pochlubit i na sociálních sítích. Tak třeba italská legenda Gianluigi Buffon nebo slovinská stálice Atlética Madrid Jan Oblak.

A jak si vedli čeští gólmani? Ti rozhodně smutnit nemusí. O tom jestli je lepší Budweiser od Messiho nebo třeba jejich oblíbená značka, se mohou přesvědčit Petr Čech, Ondřej Kolář nebo bývalý brankář Plzně Roman Pavlík

Reklama