Hlavní obsah

Kanibal v akci, znovu tekla krev! Nech toho cirkusu, vzkázal Suárez oběti po drsném zákroku

Nejen ztráta bodů a zranění Lionela Messiho se propíraly po středečním šlágru 5. kola španělské fotbalové ligy mezi Barcelonou a Atlétikem Madrid (1:1). Utkání přineslo i řadu ostrých zákroků včetně bezohledného šlapáku útočníka domácích Luise Suáreze, který si svoji frustraci v závěru vypjatého zápasu vybil na obránci Atlétika Filipu Luisovi. Scéna měla dohru a výměnu názorů mezi oběma aktéry i na sociálních sítích.

Foto: Albert Gea, Reuters

Filipe Luis z Atlétika Madrid při utkání s Barcelonou.

Článek
Fotogalerie

Uruguayský kanonýr Suárez, který se vedle svých střeleckých schopností zapsal do povědomí fanoušků rovněž ostudným kousnutím Itala Giorgia Chielliniho na MS 2014, znovu předvedl svoji odvrácenou tvář. V 83. minutě na Camp Nou zasáhl brazilského obránce odkopávajícího míč nemilosrdným šlapákem a mohl být rád, že rozhodčí ocenil jeho zákrok jen žlutou kartou.

Bývalý zadák Chelsea o den později vystavil na Instagramu fotografii pravé nohy s krvavou stopou po kolících Suárezových kopaček a sarkastickým dodatkem: „Naštěstí se mě ani nedotkl..."

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Vznětlivý Uruguayec jihoamerickému zadákovi vzkázal: „Takový je fotbal. Mužná hra a co se na hřišti stane, má tam i zůstat. Tak nech toho cirkusu."

 

Menos mal que no me toca! 🙈

Fotka zveřejněná uživatelem Filipe Luís Kasmirski (@filipeluis),Zář 21, 2016 v 3:10 PDT

Barcelona je v tabulce na třetím místě o bod za Sevillou, na vedoucího rivala Real Madrid je její ztráta tříbodová.

Reklama

Související témata: