Hlavní obsah

Neymarovi tekly nervy. Protihráče strčil ze schodů, poté nepochopil srandičku Suáreze

Barcelona

V uplynulých čtyřech střetnutích Primera División vstřelil pouhý jeden gól, není tedy divu, že je Brazilec Neymar poslední dobou dost podrážděný. Vyprávět by o tom mohl třeba obránce Granady Ruben Vezo, jenž se po sobotním duelu 10. kola španělské ligy dostal s barcelonskou hvězdou do slovní i fyzické roztržky. Že čtyřiadvacetiletý fotbalový útočník nemá v současnosti náladu ani na drobné žertíky, se na úterním tréninku před zápasem Ligy mistrů přesvědčil i jeho spoluhráč Luis Suárez.

Vytočený Neymar po utkání s Granadou.

 
Článek

Fanoušci katalánského klubu čekali, že jejich miláčci si proti beznadějně poslední Granadě o víkendu s chutí zastřílí. Jenže se tak nestalo, Barca si sice připsala do tabulky povinné tři body, soupeřovu síť se jí ovšem podařilo rozvlnit pouze jednou. Jediným úspěšným střelcem byl ve 48. minutě Rafinha.

Messi, Suárez a další hvězdy domácího celku tentokrát mlčely. Neprosadil se ani Neymar, jenž na sebe výrazně upozornil až v samém závěru zápasu, kdy ostře fauloval Španěla Cuencu. Toho okamžitě vystartoval bránit jeho spoluhráč Vezo. Portugalec vylétl jako čertík a s Brazilcem si to šel ihned vyříkat z očí do očí. Oba kohouty od sebe oddělili ostatní hráči a rozhodčí, který oběma hráčům ukázal žlutou kartu za nesportovní chování. Tím ale celý konflikt zdaleka neskončil. Po utkání odcházeli oba borci společně do kabin, přičemž se neustále slovně napadali.

Hádka vyvrcholila na schodech, které vedou do útrob Camp Nou. Neymar obránce Granady zbytečně postrčil, Portugalec si ovšem atak Brazilce nenechal líbit a Neymara doslova posadil na zadek.

Naškvařeného Neymara poškádlil o pár dní později i klubový spoluhráč Suárez. Na tréninku před utkáním Champions League s domácím Manchesterem City se poblíž středového kruhu potkala hvězdná trojice Neymar, Messi a Suárez.

Brazilec použil balón, aby si na něm zavázal tkaničku na kopačce. V tom momentě mu ale uruguayský snajpr míč ukopl, což Neymara v ten moment rozohnilo, zatímco přihlížející Messi se potutelně usmíval.

Barcelona se dnes večer pokusí prodloužit svoji vítěznou sérii v letošním ročníku Ligy mistrů, v níž zatím třikrát vyhrála při impozantním skóre 13:1.

Vstřelí Neymar v úterním zápase Ligy mistrů na hřišti Manchesteru City gól?
Ano
32,8 %
Ne
67,2 %
Celkem hlasovalo 2920 čtenářů.

Reklama

Související témata: