Hlavní obsah

Hvězda Realu otevřela restauraci. Máme nejlepší burgery, hlásí. Večer dostala červenou

Madrid

Kouzlí s míčem a vydělává přes deset miliónů týdně. Teď si hvězda Realu Madrid ale rozhodla něco si přivydělat. V Cardiffu otevřela sportovní bar, kam se prý bude chodit na nejlepší burgery ve městě. Že to není strava pro profesionální sportovce? Nevadí, tady se bude sport sledovat na obrazovce a k tomu dobré jídlo patří. „Podnik dostal jméno Jedenáctka podle čísla, které nosím na dresu," prozradil Gareth Bale. Otevření podniku pak nechtěně oslavil na hřišti červenou kartou.

Foto: Paul White, ČTK/AP

Gareth Bale byl během duelu s Las Palmas vyloučený. Červená karta hvězdu vytočila, Balea krotí spoluhráč Nacho.

Článek
Fotogalerie

Musel toho mít plnou hlavu, večer musel na hřiště a přitom se u něj doma chystala velká sláva. Jeho restauraci čekalo slavnostní otevření. Podnik je umístěný v centru Cardiffu a Bale by byl rád, aby se místo stalo vyhlášeným centrem pro sportovní fanoušky.

„Otevřít si bar a restauraci jsem si přál už hodně dlouho. Cítím, že tohle bude ideální místo," zasnil se fotbalista. K dispozici budou mít fanoušci kromě skvělého občerstvení i supermoderní televize, aby byl komfort dokonalý. „Věřím, že si k nám najdou cestu i rodiny s dětmi," hlásí Bale v roli restauratéra. „Doufám, že budeme mít nejlepší burgery ve městě a pro lidi bude návštěva Jedenáctky neopakovatelným zážitkem."

Slavnostní den pak hvězda Realu zakončila kaňkou. V den, kdy otevřel Jedenáctku, totiž Bale na hřišti neudržel nervy a za nesportovní chování viděl červenou kartu. Jeho spoluhráči pak v ligovém duelu s Las Palmas vyválčili remízu 3:3, když prohrávali v poločase o dvě branky.

Bale vyrostl ve Walesu. Během profesionální kariéry si zahrál třeba za Southampton, Tottenham a nyní září v Bílém baletu. Real Madrid jej před časem koupil ze 86 miliónů liber, což zněj dělalo v té době nejdražšího fotbalistu světa.

Reklama

Související témata: