Hlavní obsah

Sevilla - Leganés 1:1Sevilla překvapivě pouze remizovala

Aktualizováno

Fotbalisté Sevilly pouze remizovali v 27. kole španělské ligy s nováčkem Leganés 1:1. Na vedoucí Barcelonu tak ztrácejí tři body, katalánský celek má navíc zápas k dobru. Druhý Real Madrid je před Sevillou o dva body, ale na kontě má dokonce o dvě utkání méně. Atlético Madrid zvítězilo na hřišti Granady těsně 1:0, šest minut před koncem rozhodl Antoine Griezmann. Atlético je na čtvrtém místě s pětibodovou ztrátou na Sevillu, s níž se utká v příštím kole.

Článek

Sevilla byla v zápase s Leganés jasným favoritem, jenže už po dvou minutách a dvou vteřinách prohrávala, když se po El Zharově přihrávce patičkou trefil Gabriel Pires. I v následujících minutách byl nováček aktivnější, až v závěru poločasu vyrovnal Jovetič, jenž v andaluském klubu hostuje z Interu Milán.

Ani po změně stran ale nepřišel očekávaný tlak domácích, Sevilla tak obrat nedokonala a připsala si druhou remízu za sebou. Těšit ji tak příliš nemůže ani sedmý zápas v řadě bez porážky. Leganés venku bodoval poprvé od 21. ledna.

Souboj mezi osmnáctou Granadou a Atléticem byl dlouho vyrovnaný a rozuzlení přišlo až v 84. minutě. Po Kokeho centru hlavou zakončil Griezmann a vstřelil 13. gól v sezoně. Francouzský reprezentant se prosadil ve třetím zápase za sebou.

Atlético potvrdilo, že se mu proti Granadě daří, v lize s ní neprohrálo od listopadu 1973. Speciální zápas prožil kapitán Diego Godín, jenž se stal prvním Uruguaycem s 300 starty ve španělské nejvyšší soutěži: 209 jich odehrál za Atlético a 91 za Villarreal.

Španělská fotbalová liga - 27. kolo:
Valencie - Gijón 1:1 (85. El Haddadi - 60. Čop)
FC Sevilla - Leganés 1:1 (43. Jovetič - 3. Gabriel)
Málaga - Alavés 1:2 (71. Carlos - 39. Feddal, 90.+1 Méndez)
Granada - Atlético Madrid 0:1 (84. Griezmann).

Reklama

Související témata: