Hlavní obsah

Nikdy nebudu trénovat Real Madrid, tvrdí kouč Atlétika Simeone

Madrid

Trenér fotbalistů Atlétika Madrid Diego Simeone, který se vypracoval v jednoho z nejžádanějších koučů současnosti, vyloučil, že by v budoucnosti vedl městského rivala Real. Jednou by však rád usedl na lavičku argentinské reprezentace.

Foto: Juan Medina, Reuters

Trenér Diego Simeone.

Článek

"Nikdy nebudu trénovat Real Madrid. Je to logické a hrají tam roli city. Myslím, že oni mě také neosloví," řekl Simeone v rozhovoru pro španělské rádio Onda Cero.

Šestačtyřicetiletý Argentinec přišel do Atlétika v roce 2011 a madridský tým obrovsky pozvedl. Vyhrál s ním mimo jiné španělský titul, Evropskou ligu a dvakrát ho dovedl do finále Ligy mistrů. V něm Simeoneho svěřenci v obou případech nestačili na Real.

"Jsem ještě mladý, možná povedu i jiný španělský tým," uvedl Simeone. Někdejšího záložníka by v budoucnu lákala práce u národního mužstva. "Jednou bych chtěl trénovat Argentinu, ale k tomu se ještě musím jako kouč zlepšit. Každopádně bych to ke konci kariéry rád dělal," řekl Simeone, jenž v argentinské reprezentaci odehrál 106 utkání a vstřelil 11 gólů.

Reklama

Související témata: