Hlavní obsah

V Madridu to vře! Rozzlobená hvězda se vulgárně pustila do trenéra Zidana

Madrid

Hvězdami nabitý Real Madrid sice dál vévodí tabulce španělské Primera División a své ambice potvrzuje i v prestižní Lize mistrů, ne vše je ale v kádru fotbalového giganta idylické. Média si stále více všímají napětí mezi kolumbijským záložníkem Jamesem Rodríguezem a trenérem Zinédinem Zidanem. O vztazích na bodu mrazu svědčí i scéna ze středečního ligového duelu, v němž Real vyhrál na hřišti Leganés 4:2.

Foto: Sergio Perez, Reuters

James Rodríguez slaví gól, který vstřelil v ligovém utkání s Leganés.

Článek

Není tajemstvím, že pětadvacetiletý ofenzivní středopolař dlouhodobě není spokojen s vytížením, kterého se mu v madridském velkoklubu dostává. I ve středu, přestože po čtvrthodině otevřel skóre zápasu, se na trávníku závěrečného hvizdu nedočkal. A když místo něho Zidane v 72. minutě poslal na hřiště Isca, neudržel horkokrevný Jihoameričan nervy na uzdě a na adresu slavného kouče si neodpustil vulgární komentář.

„La concha de su madre. No me un pone un partido completo," tedy v překladu „Zkur..syn! Nikdy mě nenechá dohrát celý zápas," brblal si nakvašeně technicky skvěle vybavený fotbalista při odchodu z hrací plochy.

Střídajícímu spoluhráči ještě James popřál hodně štěstí, kolem Zidana ale prošel, jako by ani neexistoval. A svůj výstup zakončil vzteklým gestem na lavičce.

Nejlepší střelec světového šampionátu v roce 2014 přišel do Realu v létě téhož roku za 80 miliónů eur (2,2 miliardy korun) a podepsal smlouvu do roku 2020. Ve Španělsku už ale sílí spekulace, zda s úřadujícím šampiónem Ligy mistrů skutečně dodrží celý kontrakt. Zájemci o služby opory kolumbijské reprezentace již větří příležitost...

Reklama

Související témata: