Hlavní obsah

Svatba, líbánky a je to tady! Ženich Messi se dohodl s Barcelonou na nové smlouvě

Barcelona/Praha
Aktualizováno

Spekulacím a senzačním novinkám je konec. Zájemci o služby Lionela Messiho utřou nos, hvězdný Argentinec zůstane na Camp Nou. Argentinský fotbalový útočník Lionel Messi se domluvil s vedením Barcelony na nové smlouvě, která ho v katalánském klubu udrží do konce června 2021. A nabídka je to neskutečná. Messi by si měl vydělat týdně patnáct miliónů korun a pokud by byl o něj zájem u konkurence, výstupní klauzule dosahuje skoro osmi miliard korun

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Messi líbá nevěstu, fanoušci aplaudují jako na fotbaleVideo: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na svatbu Lionela Messiho přiletěla do argentinského Rosaria celá řada hvězd

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Gerard Piqué a Shakira přiletěli na svatbu argentinské fotbalové hvězdy Lea Messiho

Před pár dny se hvězdný Argentinec oženil, pozval svoje kamarády z týmu. Ale na svatbě chyběl jak bývalý trenér Luis Enrique, tak současný prezident katalánského klubu. Co to znamená? ptala se média. Teď vidí, že se nic zásadního pro jeho kariéru. Žádný senzační přestup se nechystá. „Božský" Leo je připravený podepsat novou smlouvu na Camp Nou, jakmile se vrátí z líbánek.

A média tak mají v tomhle směru definitivně utrum. Messi byl každou chvíli středem pozornosti. Většinou jako autor parádních gólů, jednou jako ženich nebo třeba hvězda, která nemá v pořádku daně. Fanoušci vše nažhaveně hltali, a když se psalo o budoucnosti jednoho z nejlepších fotbalistů na světě, musela se jim z těch nabídek, které hvězda dostávala, motat hlava. Teď je jasno.

Barcelona o dohodě informovala na svém webu. Podle médií je součástí kontraktu roční opce a částka, za kterou by ho mohl kterýkoliv klub hráče vykoupit, byla navýšena na 300 miliónů eur (asi 7,8 miliardy korun).

Messi přišel do Barcelony v roce 2001 a o dva roky poprvé nastoupil za její áčko. Vedle osmi titulů ve španělské lize s ní čtyřikrát triumfoval v Lize mistrů, je také nejlepším střelcem v historii klubu i La Ligy a pětkrát získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa.

Reklama

Související témata: