Hlavní obsah

To byl žongl! Fanoušci Realu zírali na posilu z Atlétika s otevřenou pusou

Madrid/Praha

Tak na tohle se bude v Realu Madrid dlouho vzpomínat. Nažhavení fanoušci přišli přivítat posilu z konkurenčního Atlétika - Thea Hernándeze - a ten se jim nejspíš na dlouho zapsal do paměti. Zmlsaní fandové, kteří jsou zvyklí na technické finesy a parádičky, s otevřenou pusou zírali, jak před jejich očima honí míč. Ten létal všemi směry...

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Posila Realu Madrid Theo HernándezVideo: sntv

 
Článek

Vybroušená technika, parádičky, kouzla s míčem - to je v Bílém baletu vnímáno jako samozřejmost. Mladý Francouz se také chtěl fandům při slavnostním představení ukázat, ale úplně se mu to nepovedlo. Udělal tři nožičky, jenže pak se žongl proměnil v trápení. Míč nakonec skončil v náručí fotbalisty, ale spokojený tedy zrovna nebyl.

Fandové přitom byli hodně zvědaví. Real za hráče, jenž má za sebou skvělou sezónu na hostování v Alavésu, zaplatil zhruba 30 miliónů eur. Levý obránce, který fotbalově vyrůstal v mládežnických týmech rivala Atlétika, podepsal s Realem smlouvu na šest let.

Hernández se snažil fandy uchlácholit, udělal pár hlaviček a radostně zaplácal na znak klubu, aby dokázal, že pro něj už nějaké Atlético neexistuje. Možná si ale fanoušci budou stejně pamatovat jeho úvodní nepříliš povedené představení...

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.