Hlavní obsah

Obchod století se blíží! PSG prý koupí hvězdu Barcelony, zaplatí miliardy

Paříž

To vypadá na pořádně horké barcelonské léto. Sotva na Camp Nou mohli oslavit, že v klubu bude pokračovat v kariéře Lionel Messi, už aby byl katalánský gigant v pozoru znovu. Podle médií je otázkou pár týdnů, než se bude jiná hvězda Barcy stěhovat do francouzského PSG. Ten je připravený přepsat historii a za hráče vysázet 190 miliónů liber.

Foto: www.marca.com

Brazilec Neymar slaví gól

Článek

Když to nevyšlo s Argentincem, tak koupíme Brazilce. Alespoň to tak podle zpráv médií vypadá. Podle senzačních zpráv Interactive Sport trenér Unai Emery přesvědčil Neymara, aby přestoupil do PSG. Vše prý bude zveřejněno během nejbližších týdnů.

Pařížský klub usiloval o Neymara už během loňského léta, to ale dostal košem. Brazilec místo toho prodloužil smlouvu ve Španělsku. "Nabídek a jednání bylo víc," neřešil tehdy odchod ke konkurenci.

V barcelonském dresu byl v minulé sezóně hodně vidět. Vstřelil třináct gólů, na dalších patnáct přihrál. Šéfové PSG vzhlížejí k Neymarovi jako k hráči, který klub posune výsledkově do jiné dimenze evropského fotbalu a prosadí se v Lize mistrů. V posledním ročníku Champions League francouzský tým sice přejel doma Barcu 4:0, ale v odvetě na Camp Nou prohrál 1:6 a vypadl.

Neymarovi by se prý údajně hodně zamlouvala spolupráce s dalšími Jihoameričany Edinsonem Cavanim a Ángelem di Maríou. Momentálně si ale Brazilec užívá na luxusní jachtě na Ibize a nevypadá to, že by mu nějaký rekordní přestup ležel v hlavě.

Reklama

Související témata: