Hlavní obsah

Proč Real uvadá? V kabině to vře, Ronaldo ve válce s Ramosem, píší ve Španělsku

Madrid/Praha

Po titulu ve španělské lize a obhájeném triumfu v Lize mistrů fotbalový Real Madrid prožívá jistý ústup ze slávy a nejen ve Španělsku si fanoušci lámou hlavu, co za tím vězí. Podle tamních médií je příčinou rozkol v kabině a půtky mezi největšími hvězdami. Mezi Cristianem Ronaldem a Sergiem Ramosem má jít dokonce o válku.

Foto: Albert Gea, Reuters

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid při utkání v Gironě.

Článek

Po porážce v Lize mistrů od Tottenhamu označil Ronaldo jako jednu z příčin útlumu slavného klubu letní odchody Pepého, Jamese Rodrígueze a Alvara Moraty. Podle listu Marca právě zmínění tři matadoři měli být hlavními spojenci Ronalda v kabině.

To kapitán Ramos řeči o chybějících zkušenostech před novináři odmítl s tím, že díky příchodu mladíků vyhrál Real dva superpoháry.

Právě nová vlna hráčů jako Nacho, Marco Asensio a Dani Ceballos má podle listů blíže právě k Ramosovi, stejně jako zkušenější opory Dani Carvajal a Isco.

Španělský tisk uvádí jako důkaz zhoršených vztahů mezi hvězdami i to, jak Ramos reagoval na spekulace o Ronaldově odchodu. „Cristiano odchází? To se zeptejte jeho. O těchto věcech nic nevím," uvedl po remíze Španělů s Ruskem (3:3).

Tato slova vyřkl krátce poté, co prohlásil, že pro příchod Neymara z PSG do Realu „jsou dveře otevřené".

Měl by Cristiano Ronaldo opustit Real Madrid?
Ano
71,4 %
Ne
28,6 %
Celkem hlasovalo 5215 čtenářů.

Reklama

Související témata: