Hlavní obsah

Blíží se další rekordní přestup? Ronalda prý urazila nabídka nové smlouvy, chce pryč

Madrid

Třetí místo a deset bodů ztráty na rivala z Barcelony. Tohle fotbalový gigant Real Madrid kouše jen těžko. A teď přišla další rána. Média se předhánějí v senzačních zprávách o Cristianu Ronaldovi, největší hvězdě týmu. To, že nechce prodloužit smlouvu, není tou nejhorší novinkou, má totiž kontrakt až do roku 2021. Slavná značka CR7 má úplně jiný plán a Bílý balet z něj vážně radost nemá.

Foto: Juan Medina, Reuters

Rozčarovaný Cristiano Ronaldo.

Článek

Co by za to Sparta v české nejvyšší soutěži dala, kdyby na lídra tabulky ztrácela jen deset bodů. Jenže v konturách rivality Realu Madrid a Barcelony je to pro Bílý balet něco nemyslitelného. A obzvláště, když Španělskem cloumají touhy Katalánců po samostatnosti. Fanoušci Realu ale kromě toho sledují, co vyvádí největší hvězda týmu Cristiano Ronaldo.

Herně to portugalskému kouzelníkovi v téhle sezóně nejde tak, jak se čekalo. Dokonce prosákly informace, že v Realu Madrid neprodloužil stávající kontrakt, který mu vyprší v roce 2021. „Jsem v pohodě, ale prodlužovat smlouvu nechci," vzkázal nejprve podle serveru sport.oe24 fotbalista. Ronaldo nemá kam spěchat, v době, kdy mu smlouva vyprší, mu bude šestatřicet a na důchod bude mít stejně vyděláno...

S horší zvěstí přišel britský Mirror. Ten tvrdí, že Portugalec odmítl novou smlouvu, jelikož nabízené podmínky byly prostě „nepřijatelné" a hráč byl vcelku rozladěný tím, co mu Bílý balet nabídl. List dokonce uvádí, že známý fotbalista uvažuje o odchodu z klubu a věří, že jej Real uvolní za přijatelnou cenu. A podle všeho už na konci této sezóny.

O odchodu z Realu už Ronaldo vážně uvažoval v době, kdy čelil obvinění z daňových úniků. Nakonec si odchod z klubu rozmyslel, teď ale podle španělská televizní stanice El Chiringuito oznámil šéfovi klubu, Florentinu Perézovi, že touží odejít. Dění ohledně Portugalce údajně pozorně sledují Manchester United a PSG, nic konkrétnějšího však není známo.

Reklama

Související témata: