Hlavní obsah

Espaňol - Atlético 1:0Atlético přišlo na hřišti Espaňolu o dvě série bez porážky

Madrid
Aktualizováno

Nečekanou prohrou 0:1 na hřišti Espaňolu Barcelona skončila v pátek neporazitelnost fotbalistů Atlética Madrid, jež spolu s minulou sezónou trvala 20 zápasů. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho prohráli ve venkovním utkání španělské ligy po více než roce.

Článek

Jediný gól utkání 17. kola vstřelil po rychlém protiútoku v 88. minutě čtyřiatřicetiletý španělský útočník s reprezentačními zkušenostmi Sergio García.

"Bylo jasné, že tým, který udělá chybu, za to zaplatí. Espaňol odehrál skvělý zápas. My jsme si neporadili dobře se šancemi, oni ano," komentoval první porážku v sezóně trenér Simeone. Jeho svěřenci tak nevyužili šanci zvýšit tlak na vedoucí Barcelonu před dnešním šlágrem proti Realu Madrid a na druhém místě ztrácejí v neúplné tabulce šest bodů.

Atlético až do pátku neprohrálo v šestnácti zápasech ročníku a čtyřech posledních duelech minulé sezóny. Také jeho série venkovní neporazitelnosti trvala 20 zápasů, od 12. prosince loňského roku. Tři zápasy na hřištích soupeřů chyběly madridskému celku k vyrovnání rekordní série Barcelony Pepa Guardioly z let 2010 a 2011.

Španělská fotbalová liga - 17. kolo:
Betis Sevilla - Bilbao 0:2 (36. Raúl García z pen., 85. vlastní Feddal)
Espaňol Barcelona - Atlético Madrid 1:0 (88. Sergio García)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články