Hlavní obsah

Raubíř Ramos Havlovi loktem zlomil nos! Milane, omlouvám se ti, napsala hvězda Realu

Plzeň/Praha
Aktualizováno

Opět potvrdil svoji kontroverzní pověst. Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos ve středečním utkání fotbalové Ligy mistrů v Doosan Areně (Bílý balet vyhrál 5:0) nešetrně sestřelil loktem plzeňského Milana Havla. Výsledek? Zlomený nos, otřes mozku k tomu.

Napsal jsem Havlovi zprávu, že jsem mu nechtěl ublížit, řekl kapitán Realu Sergio RamosVideo: Sport.cz

 
Článek

Záložník Viktorie strávil noc v nemocnici, před sebou má další vyšetření. Ramos, který vyvázl z incidentu bez trestu, se po utkání Havlovi omluvil. „Nechtěl jsem ti ublížit, Milane. Přeji ti brzké uzdravení a návrat na hřiště," napsal španělský reprezentant na svém twitterovém účtu. Podle záložníka Jana Kopice se po utkání Ramos sháněl po čísle na Havla, zřejmě mu napsal i omluvnou esemesku.

Co se přesně odehrálo? V začínající 13. minutě se Havel snažil přejít v plné rychlosti přes Ramose, ten mu však nastavil do cesty loket, kterým ho poslal k zemi. Z nosu mu začala téct krev, za postranní čárou byl ošetřován. Hlavní arbitr nereagoval...

„Fotbal je kontaktní sport, někdy dochází i k věcem, kdy to s prominutím někdo ods..re. Vyplynulo to ze hry, aspoň doufám, že nešlo o úmysl," uvedl bezprostředně po utkání trenér Pavel Vrba, který otřeseného Havla musel ještě v prvním poločase vystřídat.

Nefér zákroky stopera Realu se kupí, za loket v Plzni to schytává na sociálních sítích napříč celou Evropou. Na rozdíl od Vrby mají respondenti do jednoho jasno: Ramos sundal Havla úmyslně.

„Kdybych měl zvolit nejzákeřnějšího hráče v historii fotbalu a na stupnici od nuly do sta mu přiřadit číslo, k Ramosovi bych dal číslo 100 000," napsal na Twitteru Jimmy Conrad.

O Ramosovi si nic dobrého nemyslí ani trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. Nedávno o něm prohlásil, že se na hřišti chová leckdy zákeřně. Právě Ramos v jarním finále Ligy mistrů vyřadil v první půli ze hry největší hvězdu Liverpoolu Salaha. Zákrok nazval Klopp zápasnickým. Teď se kapitán Realu znovu připomněl...

Co si myslíte o Ramosově zákroku na Havla?
Byl úmyslný
86,1 %
Byl neúmyslný
13,9 %
Celkem hlasovalo 13233 čtenářů.

Reklama

Související témata: