Hlavní obsah

Červená rapsodie. Závěr Ligy mistrů se odehraje s novým míčem

Praha

Zimní přestávka pomalu končí, fotbalové poháry brzy odstartují svou vyřazovací část. Fanoušci se mohou pokochat novým oficiálním míčem, se kterým se bude hrát jarní fáze Ligy mistrů, včetně finále v Madridu. Od minulých balonů se nový liší obráceným zbarvením. Jsou na něm bílé hvězdicové panely a inovativní červená grafika, na které je zobrazená trofej pro vítěze s nápisem Madrid 19.

Foto: Adidas

Detail nového míče pro Ligu mistrů.

Článek
Fotogalerie

Nový oficiální míč Madrid Finale19 představila společnost Adidas. Je navržený tak, aby zdůraznil kultovní hvězdy Ligy mistrů. Bílé hvězdy kontrastují s červeným grafickým potiskem se žlutými detaily, který pokrývá zbytek míče. Připomíná tak barvy stadionu v Madridu, kde se uskuteční letošní finále. Hrát se bude na Estadio Metropolitano, novém stánku Atlétika.

Za odvážný a moderní design balon vděčí grafice s glitch-efektem.

Míč je vyroben nejnovější technologií, která zaručuje fotbalovým hvězdám nejlepší podmínky. Povrchová úprava, která je naprosto konzistentní pro všechny zápasy Ligy mistrů, nabízí bezpečnou přilnavost a umožňuje maximální kontrolu nad míčem. Díky tepelně lepeným panelům je povrch bezešvý, takže poskytuje hráčům lepší kontakt a zpracování míče.

Reklama

Související témata: