Hlavní obsah

Blíží se jeho návrat na hřiště? Neymar odložil berle a při oslavě gólu skákal až ke stropu

Úterní duel osmifinále ligy mistrů mezi Manchesterem United a PSG sledoval Brazilec Neymar pouze u televize. Zasáhnout do utkání mu nedovolilo zranění, které si útočník přivodil během lednového pohárového střetnutí proti Štrasburku. Paris Saint-Germain si na Old Trafford poradilo s Rudými ďábly 2:0. Neymar toto vítězství mohutně oslavoval a doslova skákal až ke stropu. Snad se tedy fanoušci fotbalové ekvilibristiky brzy dočkají jeho návratu.

Neymarova oslava gólu na 2:0 během osmifinále LM mezi PSG a Manchesterem UnitedVideo: sntv

 
Článek

Na videu je vidět, jak neznámý muž opečovává Neymarovu zraněnou nohu. Brazilec přitom sleduje své parťáky z týmu, jak válčí s Manchesterem United během úvodního osmifinále Ligy mistrů. PSG vedlo díky gólu Presnela Kimpembeho z 53. minuty.

V 60. minutě měli fanoušci Saint-Germain další důvod k radosti, protože na 2:0 zvyšoval Kylian Mbappé. A radost nedokázal zkrotit ani Neymar s pochroumaným nártem. Doslova vylétl ze sedačky a vypadalo to, že na poraněnou nohu si v tu chvíli ani nevzpomněl.

Sestřih osmifinále Ligy mistrů: Manchester United - PSGVideo: O2 TV Sport

Neymar má nařízený klid od ledna, kdy nešťastně došlápl během pohárového utkání. Útočná hvězda PSG za zápas schytala několik ostrých faulů, zranění ale paradoxně přišlo bez cizího zavinění. Bohužel pro Brazilce šlo o obnovení problému s nártní kostí u malíčku. Minulý rok kvůli tomu musel odpočívat téměř tři měsíce.

PSG by pochopitelně raději než před televizí vidělo sedmadvacetiletou hvězdu řádit na zeleném trávníku. Thomas Tuchel, kouč Pařížanů, se totiž musí aktuálně obejít bez dalšího hvězdného snipera Edisona Cavaniho. Ten si poranil stehenní sval při vítězné penaltě během ligového utkání s Bordeaux.

Reklama

Související témata: