Hlavní obsah

Zraněný Neymar řádil na karnevalu v Riu. Jaký profesionál, kritizují ho fanoušci

Rio de Janeiro/Praha

Neymara nyní po hřišti běhat nevidíme, fotbalista se v současné době zotavuje ze zranění nártu. Se svými spoluhráči ale v posledních dnech nebyl, navštívil totiž svou rodnou Brazílii. A před odletem zpátky do Evropy se zašel podívat i na slavný karneval v Riu de Janeiru, za což od fanoušků sklidil vlnu kritiky.

Foto: Silvia Izquierdo, ČTK/AP

Neymar (uprostřed) na karnevalu v Riu de Janeiru

Článek

Neymarovy fotky obletěly svět. Vysmátý fotbalista na nich pózuje například se svou matkou, zpěvačkou Anittou či dalším profesionálním sportovcem, surfařem Gabrielem Medinou.

Fanoušci si ale léčbu jeho zranění představují trochu jinak. "Jaký profesionál! Je zraněný a vůbec neriskuje," píše zjevně ironický komentář uživatel Twitteru s přezdívkou Kaz. Mezi komentáři se pak objevují i další podobné příspěvky.

Například ty s nadsázkou naznačující, že se snad Neymar zranil schválně, aby si mohl užít karneval. Ač je mnoho podobných komentářů nejspíše myšleno jako vtip, Neymar si tímto svým krokem přízeň minimálně některých fanoušků nejspíše nezískal.

První utkání osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United zvládli Neymarovi spoluhráči skvěle i bez Brazilce, když vyhráli 2:0. Dnes večer mají na programu domácí odvetný zápas, který by Neymar měl sledovat z tribuny.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.