Hlavní obsah

Hvězda Barcelony jde znovu do boje proti svým. Slibuje, že tentokrát případný gól slavit nebude

Liverpool/Praha

Jedním z fotbalistů, kterým bychom mohli udělit přívlastek kontroverzní, je v současnosti nejspíš Luis Suárez. Uruguayec ve službách Barcelony některými svými činy rozděluje fanouškovskou obec na dva nesmiřitelné tábory. Jedni tvrdí, že je především geniální fotbalista, druzí, že jeho občasné excesy zastiňují jeho talent. Už od minulého týdne o něm někteří fanoušci opět mluví v souvislosti s tím, že mocně slavil gól proti svému bývalému týmu v prvním semifinálovém utkání Ligy mistrů.

Sestřih úvodního semifinále Ligy mistrů Barcelona - LiverpoolVideo: O2 TV Sport

 
Článek

V něm vstřelil gól a zasáhl břevno. Jak po vlastní trefě, tak i po brankách Lionela Messiho Urugayec projevil radost naplno, a to i přesto, že hráči obvykle góly proti svému bývalému týmu neslaví. Některé fanoušky z řad Liverpoolu tím Uruguayec dost naštval. Teď ale slibuje, že pokud se bude situace opakovat a on bude znovu skórovat i na Anfield Road, oslavy omezí.

„Lidé,,kteří vědí něco o fotbalu a kteří milují tento sport, chápou důležitost mého gólu z minulého týdne. Mám k fanouškům Liverpoolu všechen respekt na světě. Za to, že jsem skóroval a slavil se svými fanoušky, se omlouvám," citoval slavného útočníka server The Guardian.

Foto: www.liverpoolfc.com

Luis Suárez ještě v dresu Liverpoolu.

Suárez si je jist, že příznivci Liverpoolu na dobré služby, které klubu prokázal, ještě nezapomněli a očekává vřelé přijetí. „Myslím, že se tam dočkám víc potlesku než pískotu," komentuje svůj návrat na Anfield Road. „Myslím, že lidé vědí o veškeré práci, kterou jsem tu odvedl a o tom, že jsem za Liverpool vděčný," věří Uruguayec.

Barcelona vyhrála první zápas 3:0 a bylo by velkým překvapením, pokud by náskok v Liverpoolu promrhala.

Reklama