Hlavní obsah

Dostál své přezdívce! Šmicer slavil úspěch Liverpoolu přímo v Madridu

Madrid/Praha

Ačkoli se Vladimír Šmicer řadí už mezi bývalé profesionální fotbalisty, prožil výjimečnou sezonu. Jásat mohl díky Slavii, Liverpoolu i Dolním Chabrům - tedy díky třem celkům, v nichž prožil úspěšná léta a kde je mnohými považován za legendu. Slavia nedávno získala double a Liverpool o víkendu ovládl Ligu mistrů. Poprvé po čtrnácti letech - když se tak stalo v roce 2005, Šmicer byl u toho v červeném dresu přímo na hřišti. A třetí úspěch si připsal s Dolními Chabry, kde je Šmicer prezidentem klubu, který postoupil do krajského přeboru.

Foto: Instagram: smicer.vladimir

Vladimír Šmicer se na finále Ligy mistrů vypravil se synem. Dohromady na fotografii ukazují, kolikátého triumfu ve slavné soutěži Liverpool v sobotu dosáhl.

Článek

Vladimír Šmicer zažil s Liverpoolem báječné časy, v jeho dresu dokonce získal trofej pro vítěze Ligy mistrů. Není proto divu, že u sobotního finále nemohl chybět. A dostál své přezdívce „Štístko", Liverpool totiž Tottenham porazil 2:0 a po 14 letech slaví celkové vítězství v Lize mistrů.

Večer si Šmicer užil se synem Jiřím, který po tátovi zdědil náklonnost jak ke Slavii, tak i k Liverpoolu. Ještě na stadionu oba Šmicerové společně ukázali, pokolikáté se Liverpoolu Ligu mistrů povedlo vyhrát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Well deserved Boss!!!!👍👍👏👏

Příspěvek sdílený Vladimir Smicer (@smicer.vladimir),Čen 1, 2019 v 11:13 PDT

A stejný počet prstů ukázal Vladimír Šmicer i na fotografii s Jürgenem Kloppem, který Liverpool k fantastickému úspěchu dovedl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The best in the World his name is Bobby Firminooooooo❤️❤️

Příspěvek sdílený Jiří Šmicer (@smica20),Čen 2, 2019 v 1:36 PDT

Šmicer junior se pak na vlastním instagramovém účtu pochlubil ještě fotografiemi s hvězdnými útočníky Robertem Firminem a Mohamedem Salahem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Egyptian king!!❤️🔥

Příspěvek sdílený Jiří Šmicer (@smica20),Čen 2, 2019 v 1:43 PDT

Reklama