Hlavní obsah

Polonahá kráska, která narušila finále Ligy mistrů, byla potrestána! Nejen od policie...

Madrid/Praha

O jejím počinu během finále fotbalové Ligy mistrů mnozí fanoušci mluvili více než o samotném utkání mezi Liverpoolem a Tottenhamem. Kinsey Wolanská si to za stavu 1:0 pro Reds namířila z tribuny madridského stadionu Wanda Metropolitano přímo na trávník, kde sprintovala oděná jen v jednodílných černých plavkách a sudí Skomina tak byl nucen utkání na chvíli přerušit. Dvaadvacetiletá ruská modelka teď už zná trest za svůj výstup.

Foto: Francisco Seco, ČTK/AP

Polonahá žena vběhla na trávník během finále Ligy mistrů.

Článek

Wolanská na skromném oděvu propagovala stránky svého přítele, ruského youtubera Vitalije Zdoroveckého, jenž se živí natáčením erotických scének. Pohlednou blondýnu sice stevardi po pár vteřinách chytili a následně byla převezena na policejní služebnu, účel ale splnila.

A dosáhla ještě většího zájmu, než si původně myslela. Zatímco před finálovým duelem ji na Instagramu sledovalo 300 tisíc fanoušků, po sobotním madridském představení už měla téměř dva a půl milionu followerů. Její touha po zviditelnění ale utrpěla tvrdou ránu, když jí Instagram o pár dní později účet zrušil...

Finále Ligy mistrů vyhráli fotbalisté Liverpoolu.Video: O2 TV Sport

Španělský deník Marca nyní přišel s informací, že Wolanská kromě zablokovaného účtu musí zaplatit i pokutu ve výši patnáct tisíc eur (zhruba 385 tisíc korun).

Vběhnutí na trávník Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) „ocenila" desetitisícovým flastrem, pětitisícová pokuta pak přišla od policie za nezákonnou reklamu stránek jejího přítele.

Foto: Armando Franca, ČTK/AP

Středem pozornosti byla chvíli během finále fotbalové Ligy mistrů polonahá blondýnka. Vběhla na trávník a krotit ji museli strážci pořádku.

Marca nicméně připomíná, že jde o velmi nízkou sumu v souvislosti s faktem, že Zdoroveckého stránky díky inzerci zdarma v podání mladé Rusky získaly tři a půl miliony eur.

Foto: Felipe Dana, ČTK/AP

Finále fotbalové Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem narušila polonahá fanynka.

Reklama

Související témata: