Hlavní obsah

Grandslamová finalistka fandila na fotbale v Plzni. Škoda že nevyhrála, litovala hvězdička

Fandila, co jí síly stačily. Ale ani podpora grandslamové finalistky z Paříže Markéty Vondroušové fotbalisty Viktorie Plzeň k výhře nad Olympiakosem nedotlačila. V úvodním utkání druhého předkola Ligy mistrů viděla tenisová hvězdička jen bezbrankovou remízu. „Moc se mi to líbilo, jen je škoda, že Plzeň nevyhrála," posteskla si talentovaná hráčka, která momentálně léčí zranění.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenistka Markéta Vondroušová a vedení fotbalové Plzně Adolf Šádek (vlevo) a Tomáš Paclík před utkáním s Olympiakosem Pireus.

Článek
Fotogalerie

Co vás to napadlo vyrazit na fotbal?

Plzeňský klub mě pozval na zápas. Chtěli mi poděkovat za letošní vystoupení v Paříži na Roland Garros. Fakt mě to moc potěšilo a ráda jsem přišla.

Fotbal jinak moc nesledujete?

Byla jsem takhle na fotbalovém zápase podruhé v životě. Tentokrát to bylo po hodně dlouhé době. A nikde jinde než v Plzni jsem nebyla.

Na fotbale se fandí jinak než při tenisovém utkání. Jak se vám to zamlouvalo z pohledu fanynky?

Fandila jsem Viktorce a líbilo se mi to moc. Bylo krásné počasí a atmosféra byla super. Je jen škoda, že Plzeň nevyhrála.

Takže na zápas budete vzpomínat spíš se smíšenými pocity, co?

Škoda, že Plzeň nedala aspoň ten jeden gól. Vzpomínat na tuhle návštěvu určitě budu. Vždyť jsem dostala na památku dres se svým jménem.

Mimochodem, zkoušela jste si někdy fotbal zahrát?

Jako malá jsem ho hrála. Hlavně s klukama. To mě bavilo.

Reklama

Související témata: