Hlavní obsah

Barcelona nespěchala jen z trávníku. Podívejte se, jak v Edenu dopadla šatna hostů

Legendární Barcelona nepředvedla ve středu na hřišti Slavie kdovíjaký fotbalový uragán a z Prahy si nakonec odvezla těsné vítězství 2:1. Chování hvězd katalánského celku po závěrečném hvizdu 3. kola skupinové fáze Ligy mistrů nadzvedlo ze židle nejednoho fanouška a hojně se diskutovalo například o úprku Suáreze a Messiho do útrob stadionu bez nepodání ruky sešívaným. Zdá se, že Barcelona nespěchala pouze z trávníku. Na internet uniklo video, které ukazuje, v jakém stavu zanechala Valverdeho parta šatnu hostů.

Barcelona po sobě v pražském Edenu zanechala spoušťVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Přijeli, zvítězili a zase odjeli. Tak by se ve zkratce dala shrnout výprava Messiho a spol. v rámci 3. kola skupinové fáze milionářské soutěže. Pokud někdo očekával, že Barcelona bude v průběhu pobytu v Praze rozdávat fotbalovým příznivcům nějakou radost navíc, mohl být poněkud zklamán.

Před veřejností zcela uzavřená ekipa plná hvězdných fotbalistů rozdala několik málo autogramů až během odletu z pražského letiště. Ještě před tím se několik hráčů stihlo vytratit ze hřiště bez poděkování hostujícím fanouškům, podání rukou soupeřům a bez od UEFY povinně nařízeným průchodem novinářskou mix zónou. Edenská šatna hostů plná slupek od banánů a dalších odpadků na zemi či postříkané zdi svědčí rovněž o kvapném úprku Barcy z české metropole.

Na druhou stranu je nutné si přiznat – očekával někdo něco jiného? Katalánský celek si do hlavního města přijel především pro tři body, ne kvůli tomu, aby rozdával autogramy. Představa, že se hvězdy světového fotbalu budou starat po zápase o pořádek v šatně, také nezní úplně reálně.

Působení španělského velkoklubu přesto zanechalo ve fotbalových příznivcích rozporuplné pocity. Slavia se s Barcelonou utká znovu hned v dalším hracím dnu Ligy mistrů, 5. listopadu na Camp Nou.

Reklama

Související témata: