Hlavní obsah

Slávisté Latka a Brabec si kvůli zranění od fotbalu odpočinou

Hořkou příchuť mělo vítězství fotbalistů Slavie 2:1 v úvodním zápase Ligy mistrů nad Steauou Bukurešť pro dva domácí obránce. Martin Latka a Erich Brabec pro zranění střetnutí nedohráli a čeká je nucená přestávka. Zvláště nepříjemná je pro Latku, který hrál ve středu vůbec první zápas v této sezóně.

Článek

"Martin má natažený zadní stehenní sval, přes víkend projde komplexním vyšetřením a až pak budeme moci odhadnout, na jak dlouhou dobu si bude muset od fotbalu odpočinout," řekl pro slávistický web týmový lékař Miloš Barna.

Ještě před koncem prvního poločasu odkulhal ze hřiště Brabec a na čtvrteční trénink už přišel s ortézou. "Má natažený vaz v koleně, bez fotbalu bude nejméně dva týdny," pokračoval Barna. Šrámy si ze zápasu odnesl i další obránce František Dřížďal, který má pohmožděné kloubní pouzdro a distorzi kotníku. Léčení zabere maximálně dvanáct dnů.

Především Latku zranění pronásledují již hodně dlouho. V březnovém utkání v Liberci si natrhl úpon zadního stehenního svalu. Na poslední čtyři ligová kola se do sestavy Slavie vrátil, ale v letní přípravě si zranění obnovil.

Reklama

Související témata: