Hlavní obsah

Obhájce Bayern proti PSG! Ve čtvrtfinále Ligy mistrů dojde k pikantní repríze posledního finále

Nyon
Aktualizováno

Žádné nasazení neplatilo, a tak si los v Nyonu zašpásoval. Hned pro čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů zrežíroval reprízu finále z posledního ročníku. Ambiciozní Paris St. Germain tak vyzvou obhájce trofeje a znovu se postaví Bayernu Mnichov. Další dvojice tvoří Manchester City - Dortmund, Porto - Chelsea a Real Madrid - Liverpool.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Radost fotbalistů Bayernu Mnichov během osmifinále Ligy mistrů na hřišti Lazia Řím. Gól vstřelil kanonýr Bayernu Robert Lewandowski.

Článek

Žádní slaboši v osudí nezbyli, a tak bylo jasné, že Evropa se má na co těšit. Repríza minulého finále programu čtvrtfinále vévodí, nejeden příběh ovšem slibují i další dvojice.

Real Madrid narazí na Liverpool v atraktivní bitvě klubů, které soutěži vládly před Bayernem. Bílý balet vyhrál třikrát v řadě před tím, než ho na trůnu vystřídali právě Reds.

Play off Ligy mistrů je dlouholetým mindrákem Manchesteru City. Suverénní lídr Premier League se tentokrát pokusí zlomit prokletí v bitvách s kanonýrem Haalandem a jeho Borussií.

Porto senzačně vyřadilo Juventus s Ronaldem a za odměnu teď dostalo Chelsea.

Německé a anglické semifinále?

Šestnáctinásobný evropský šampion Bayern v loňském finále porazil PSG 1:0. Vylosovalo se také semifinále. Může se stát, že o finále zabojují ve vzájemných duelech německé a anglické kluby.

Sestřih utkání Ligy mistrů Real Madrid - Atalanta BergamoVideo: O2 TV Sport

První zápasy čtvrtfinále jsou na programu 6. a 7. dubna, odvety pak 13. a 14. dubna. Při losu neplatilo žádné omezení, nikdo nebyl nasazen a mohly se setkat i kluby ze stejné země.

Finále je na programu v sobotu 29. května v Istanbulu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Los čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů:
Manchester City - Dortmund
Porto - Chelsea
Bayern Mnichov - Paris St. Germain
Real Madrid - Liverpool
První zápasy 6. a 7. dubna, odvety 13. a 14. dubna
Los semifinále:
Bayern Mnichov/Paris St. Germain - Manchester City/Dortmund
Real Madrid/Liverpool - Porto/Chelsea
První zápasy 27. a 28. dubna, odvety 4. a 5. května

Reklama