Hlavní obsah

Real ztrácí důvěru tipujících, sázky na Atlétiko dvojnásobně rostou

Praha

Milán se třese na sobotní finále fotbalové Ligy mistrů formou madridského derby. Ještě před týdnem byl Real jasným favoritem (2,36:1), dva ze tří sázejících očekávali výhru Bílého baletu. Den před nejdůležitějším utkáním sezóny už situace není tak jednoznačná - sázky na Atlétiko (3,2:1) vzrostly více než dvojnásobně (aktuálně 17%). Realu nyní věří 41% sázejících, a převažuje názor, že uvidíme tuhý boj a remízu v základní hrací době (42%).

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Milánské San Siro je nachystáno na velké madridské finále Real - Atlético.

Článek

EURO ve Francii je za dveřmi. Přesto si milióny diváků po celém světě pustí v sobotu večer právě duel podceňovaného „Týmu" Atlétika Madrid a hvězdně „netýmového" královského Realu Madrid.

Na začátku cesty do finále Ligy mistrů hovořily kurzy jasně. Celkovým vítězem bude spíš Real 6:1 než Atlétiko 20:1. Kurzy před finále na zisk trofeje jsou třeba u Tipsportu už mnohem vyrovnanější Real 1,67:1 proti Atlétiko 2,2:1. A není se co divit, vždyť slavnější Real například v lize neporazil Atlétiko již dvě sezóny po sobě.

Urputná defenziva Simeoneho chlapců proti útočným géniům Realu. Padne v utkání jediný gól? Výsledky vzájemných soubojů tomu nahrávají. Lze si na to lze vsadit v kurzu 4:1.

Atlético jen tak neprohrává

„Atlético možná nemá takovou reputaci a rozpočet jako Real, ale je to zarputilý soupeř, proti kterému se v posledních letech vyhrává opravdu těžko. Realu má navíc co vracet z finálového duelu před dvěma lety. Real má nicméně obrovskou ofenzivní sílu a kvalitu a zůstává favoritem na celkové vítězství. Oba týmy nastoupí prakticky v plné síle, jde jen o to, jak využijí svoje šance v utkání," říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Nejčastěji tipovaným výsledkem u jeho kanceláře je remíza 1:1 (kurs 5,6:1), remíza 0:0 (kurs 6,9:1) nebo těsná výhra Atlétika 1:0 (kurs 7,7:1).

Kdo vyhraje letošní finále Ligy mistrů?
Atlético Madrid
41,5 %
Real Madrid
58,5 %
Celkem hlasovalo 6497 čtenářů.

Reklama