Hlavní obsah

Jsi vážně č....! nebral si Lineker servítky se simulantem Pepem

Milán

S ničím se nepáral. Finále fotbalové Ligy mistrů se mu totiž tak znechutilo, že jindy jen kritický anglický internacionál Gary Lineker výrazně zostřil slovník. Proč? Kvůli hereckým etudám stopera vítězného Realu Madrid Pepeho, jenž si sympatie někdejšího útočníka Leicesteru, Barcelony a Tottenhamu vážně nezískal.

Foto: Carl Recine, Reuters

Já nic! Pepe naznačuje sudímu Clattenburgovi, že si kartu nezaslouží.

Článek
Fotogalerie

Portugalec Pepe patří k nejlepším obráncům na světě, zároveň by se však neztratil v nějaké divadelní hře. V sobotním finále Champions League v Miláně znovu ukázal, proč má ve fotbalovém světě řadu nepřátel.

Už po prvním incidentu s protihráčem Filipem Luízem se teatrálně válel po trávníku.

Na začátku druhé půle fauloval Fernanda Torrese, jenže Antoine Griezmann pokutový kop neproměnil. A další rozruchy Pepe způsobil na konci druhé půle a v prodloužení, po sérii soubojů s Yannickem Carrascem, zřejmě nejlepším hráčem Atlétika.

Když belgický fotbalista nechtěně udeřil Pepeho do hlavy, zadák Realu se skácel jako podťatý. „Jsi vážně obrovský č....!" ihned reagoval Lineker na svém Twitteru.

Bohužel ani o tyto "oscarové" momenty nebylo finále Ligy mistrů ochuzeno. Real po remíze 1:1 porazil na San Siru městského rivala 5:3 až na penalty a pojedenácté se radoval z prvenství v Lize mistrů.

S ušatým pohárem juchal i zadák Pepe, navíc si s krajanem Ronaldem fotil populární selfie fotky.

Reklama