Hlavní obsah

Blboune, vylez ven, křičel rozmrzelý Messi do kabiny Manchesteru City

Manchester

V Manchesteru dal gól, ale po závěrečném hvizdu a porážce 1:3 od City nebyl hvězdný útočník Barcelony Lionel Messi v dobrém rozmaru. Podle španělských médií se to projevilo i v tunelu po odchodu do kabin, kde se argentinský fotbalista pustil do slovní přestřelky s nejmenovaným hráčem soupeře.

Foto: Darren Staples, Reuters

Lionel Messi (vpravo) překonává Wilfreda Caballera a posílá Barcelonu do vedení v utkání proti Manchesteru City.

Článek

Podle rozhlasové stanice Cadena Cope, od níž informaci převzala celá řada španělských médií, Messiho vyprovokoval jeden z hráčů City, jenž se následně vypařil v týmové kabině. Fenomenální Argentinec se pak dožadoval, aby vylezl ven.

„Blboune, vylez ven. Neschovávej se. Ukaž svoji tvář," cituje španělská stanice Messiho. Podpořil ho i zápasový delegát Barcelony Carlos Naval, jenž se rovněž dožadoval přítomnosti provokatéra.

Nic vážného, uklidňoval Agüero

Roztržku nakonec uklidňoval útočník City a Messiho kamarád Sergio Agüero. „Pokaždé, když prohrajete, tak nejste úplně šťastní. Viděl jsem ho (Messiho), že se necítí dobře. Znám ho velmi dobře a poznám, když není v pohodě," komentoval rozpoložení svého krajana Agüero.

„Původně jsem si myslel, že Messi říkal něco mně, ale nebylo to tak. Pak jsme si povídali o jiných věcech. Nebylo to nic vážného. Když s vámi někdo prohraje, musíte ho respektovat. Leo neměl náladu, což musíme akceptovat," dodal Agüero.

Manchester City jakýkoliv incident v souvislosti s Lionelem Messim popřel.

Reklama

Související témata: