Hlavní obsah

Opakujte zápas Barcelona - PSG, vyzývá fanda. Podpořilo ho více než 100 000 lidí

Barcelona
Aktualizováno

Zápas mezi Barcelonou a PSG (6:1) by se měl opakovat. S neobvyklou výzvou přišel španělský fanoušek, který na internetu vystupuje jako Luis Melendo Olmedo. Jeho petici podepsalo podle médií za necelý den více než sto tisíc lidí. Kdyby se ovšem utkání opakovalo na základě požadavku fanoušků, byl by to skandál daleko větší a kontroverznější, než byly výroky německého arbitra ve zmíněném duelu.

Foto: Albert Gea, Reuters

Barcelonští fotbalisté oslavují gól proti PSG.

Článek

Když Barcelona dokázala doma vyhrát nad PSG v odvetě osmifinále Ligy mistrů 6:1 a vymazala čtyřbrankové manko, byla z toho senzace. Našlo se ale také hodně kritiků, kterým vadil způsob, jakým k senzaci katalánský celek dokráčel. Upozorňovali na hodně sporné výroky německého arbitra Denize Aytekina.

Právě kvůli nim přišel se svou výzvou i zmíněný španělský fanda. „Chtěl bych, aby se ten zápas opakoval. A to kvůli tomu, že verdikty německého rozhodčího byly výrazně ve prospěch Barcelony," uvedl Španěl, který nejspíš nebude fanouškem Messiho a spol. Kontroverzních situací našel dokonce třináct. „Nejvíc do očí bije penalta ze závěru zápasu. A také si myslím, že červenou kartu měli vidět Piqué, Neymar a Suárez," nešetří Barcelonu fanoušek.

Jeho výzva sice oslovila fanoušky, utkání se ale opakovat nebude, ani kdyby výzvu podepsal další milión fandů...

Reklama

Související témata: