Hlavní obsah

Barceloně prý k zázraku pomohl kouzelník, který s hráči ohýbal hřebíky

Barcelona

Většina odborníků má jasno. Fotbalistům Barcelony pomohl k zázraku století především rozhodčí Aytekin, který vzal režii odvety osmifinále Ligy mistrů proti Paris St. Germain do svých rukou. Kataláncům dvě penalty daroval, naopak jedné jasné je ušetřil. Barca teď sama přišla s jedním nečekaným vysvětlením. Mužstvo před odvetou pomáhal připravit iluzionista Dynamo, který pak přímo u hřiště provádí prapodivné kejkle.

Iluzionista na lavičce Barcelony

 
Článek
Fotogalerie

Barcelona jako první v Lize mistrů dokázala zázračně dohnat porážku 0:4 z prvního zápasu. V odvetě Pařížany porazila 6:1 a již dnes večer rozehraje v Turíně čtvrtfinále proti Juventusu.

Prvotřídní senzace teď s jistým časovým zpožděním dostala netušené souvislosti. Nejde o žádný opožděný apríl. Mužstvu s přípravou na odvetu pomáhal i iluzionista Dynamo, jehož Katalánci v kritické situaci pozvali.

Vnímaví pozorovatelé si už tehdy všimli, že kouzelník byl přítomen na trénincích a také během samotné odvety. Barca teď díky reklamnímu videu pro jednoho z partnerů klubu odhalila podrobnosti.

Hráče školil malými triky

Dynamo strávil s mužstvem několik dní. Pomocí malých triků se snažil fotbalisty naučit, jak se lépe synchronizovat se spoluhráči, aby se mohli zaměřit na jeden společný cíl. Třeba Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba a Sergio Busquets žasli, jak je jen silou změny myšlení naučil ohnout velký hřebík.

„Dostal jsem možnost využít celou řadu zobrazovacích metod. Chtěl jsem v hráčích odhalit skrytý potenciál, o kterém dosud oni sami neměli tušení, aby se více stmelili," líčí iluzionista.

„Mohlo se jim všechno zdát trochu nezvyklé, ale jakmile se směrem ke mně otevřeli, byl jsem schopný je v určitém směru nastartovat," tvrdí Dynamo.

Zdá se tedy, že osmifinále rozhodly kouzla a čáry. Na přiloženém videu je iluzionista zachycen, jak provádí přímo u hřiště prapodivné kejkle. A vedle sedící náhradníci evidentně s despektem nevěří svým očím.

Takže kdo ví, jak to se zázrakem v Lize mistrů doopravdy bylo...

Reklama

Související témata: