Hlavní obsah

Další rána pro Bayern! Neuer si už nejspíš v letošní sezóně nezachytá

Madrid

Úterní večer se stal pro fotbalisty Bayernu Mnichov katastrofou. Nejenže prohráli v odvetném čtvrtfinále Ligy mistrů s Realem Madrid a jejich cesta v soutěži skončila, ale přišli také o svou brankářskou jedničku. Manuel Neuer totiž na hřišti Bílého baletu utrpěl zlomeninu v levé noze a nejspíš se ve zbytku letošní sezóny do brány už nepostaví.

Foto: Andreas Gebert, ČTK/AP

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer loví míč ze své brány.

Článek
Fotogalerie

Sestřih Real Madrid - Bayern Mnichov

Jednatřicetiletý kapitán německé reprezentace, která je soupeřem českých fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa, se zranil v prodloužení bezprostředně před gólem Cristiana Ronalda na 3:2. Portugalský kanonýr nakonec vstřelil Neuerovi hattrick a Real po vítězství 4:2 pokračuje v cestě za obhajobou trofeje.

Neuer zápas dochytal. Bayern po utkání oznámil, že gólman se po návratu do Mnichova podrobí dalšímu vyšetření, po kterém lékaři rozhodnou o způsobu léčby.

Bavorský celek, který vede bundesligu o osm bodů před Lipskem, čeká v nejvyšší domácí soutěži ještě pět zápasů. Stále bojuje také v Německém poháru, kde ho čeká semifinále proti Dortmundu.

Německá reprezentace bude hrát před letní pauzou v kvalifikaci MS proti San Marinu. Utkání s českým týmem absolvuje 1. září.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články