Hlavní obsah

Trio z Bayernu si šlo vyřídit s maďarským sudím účty. Policie v tom Vidalovi a spol. zabránila

Zuřili. Chilský legionář Arturo Vidal nejvíc ze všech. „Když proti sobě hrají dva top týmy, nesmí být rozhodčím klaun, který ze zápasu udělá show, aby se stal na Realu populárním,“ nemohl skousnout porážku, vyřazení a hlavně své vyloučení, které bylo počátkem kalvárie Bayernu. Maďarský sudí Kassai byl v jeho očích oním klaunem. Vidalovi spoluhráči Thiago a Lewandowski si mysleli totéž, takže podle tvrzení reportéra španělské televizní stanice La Sexta se po úterním čtvrtfinále Ligy mistrů snažili dostat do kabiny rozhodčích, aby si s nimi vyřídili účty.

Foto: Susana Vera, Reuters

Obránce Realu Sergio Ramos popohání vyloučeného Artura Vidala k odchodu ze hřiště.

Článek
Fotogalerie

Sestřih Real Madrid - Bayern Mnichov

Tři chybná rozhodnutí měl Kassai v duelu madridského Realu s mnichovským Bayernem na svědomí a hvězdné trio německého mistra Vidal, Thiago a Lewandowski mu je chtěla v útrobách Santiago Bernabéu připomenout.

Dva Ronaldovy góly z ofsajdu a červenou kartu následující po předchozí žluté pro Vidala. O své pravdě byli hráči Bayernu tuplem přesvědčeni, když zuřil i jejich jindy klidný kouč Ancelotti, poprvé v trenérské kariéře se dovolával co nejrychlejšího zavedení videa do fotbalu a nakonec sarkasticky prohlásil: „Rozhodčí byl mnohem horší než my."

I proto ze sebe vypouštěl Arturo Vidal nahromaděnou zlost. „Jakmile jsme vedli 2:1, dostali strach. Pak ale začal rozhodčí se svou show. A v oslabení o jednoho muže to bylo velice těžké. Tato loupež nesmí v Lize mistrů projít," vykřikoval a mínil to se dvěma spoluhráči vysvětlit i maďarskému arbitrovi.

Do jeho kabiny se ale nedostali, takže k zúčtování nedošlo, protože podle tvrzení reportéra televizní stanice La Sexta v pořadu „El Chiringuito" jim v tom zabránila policie. Zůstalo tak u křiku a verbálního sdělování toho, co si o něm Vidal a spol. myslí.

„Z jeho rozhodnutí jsme ohromně naštvaní. Byl velice špatný a musí odejít do důchodu," posílal chilský legionář jednačtyřicetiletého Kassai do rozhodcovské penze i poté, co největší emoce opadly.

Reklama

Související témata: